AdSense Para Çekme – Ödeme Nasıl Alınır?


İnternetten para kazanma yollarına baktığımızda blog açma ve AdSense’den para kazanma diğer yöntemlere göre hem daha kararlı hem de daha kazançlıdır.
Blogumuzu açtık, AdSense onayı aldık, AdSense PIN adres doğrulama yaptık ve şimdi ben bu yazıda AdSense ile ilgili ödeme sorularınızı cevaplamaya çalışacağım.
Bu yazıda ödeme konusunda AdSense para çekme limiti ne kadar? AdSense kazançlar ne zaman kesinleşiyor? AdSense ödemeleri ayın kaçında yapılıyor? Ödeme nasıl yapılır? gibi sorulara değindim.

AdSense’den paramı nasıl çekebilirim?

Öncelikle şunu belirtmeliyim ki ödeme alabilmemiz için PIN yani adres doğrulama işlemini başarılı bir şekilde halletmemiz gerekiyor. PIN kodunuz bakiyeniz yaklaşık 10 TL’ye ulaştığı anda size bir evrak halinde yurt dışından gönderilmekte. Bu evrağın gelmesi 2-4 hafta sürebiliyor.
PIN ile adresimizi doğruladığımız zaman ödeme şeklini belirtmemiz gerekiyor. Banka havalesi olarak, banka bilgilerinizi adsense hesabınıza tanımlıyorsunuz. Bu işlemi AdSense hesabınızdan “Ödemeler” seçeneğinden halledebilirsiniz.
Her ayın kazancı bir sonraki ayın 3’ünde kesinleşiyor ve bakiyenize yansımaktadır.AdSense para çekme limiti 200 TLdir. Ödeme şeklinizi belirledikten sonra bakiyeniz en az 200 TL’ye ulaşınca veya geçince ödeme otomatik olarak banka hesabınıza gönderilir.

Yardıma mı ihtiyacınız var?

AdSense para çekme ile ilgili aklınızdaki herhangi bir soru işareti için hemen aşağıda bana yorum olarak bunu iletebilirsiniz. Bol kazançlar.

Benzer Konular
Sonraki
« Sonraki Konu
Önceki Konu
Önceki Konu »