2019 En İyi Ücretsiz Antivirüs Programları (PC)

2019 Bilgisayar İçin En İyi Ücretsiz Antivirüs Programları




2019 Windows bilgisayarlar için en iyi ücretsiz antivirüs programları hangileri? Günümüz bilgisayarları interneti en aktif olarak kullandığımız araçlardan bir tanesi. Bilgisayarlarımızın sürekli internette olan bu bağlantısı güvenliğinide önemli kılıyor. Özellikle oyun oynarken ya da internette gezinirken dışardan gelebilecek virüs, malware, trojan, spyware, adware, worm gibi tehditlere karşı sistemimizi mutlaka korumamız gerekiyor. PC’nize birkez bulaştımı bu zararlılar artık bahanenizde kalmayacaktır. Özellikle piyasada çok fazla ücretsiz antivirüs programı mevcut iken.

2019 PC İçin En Çok Tercih Edilen Ücretsiz Antivirüs Programları

     Ücretsiz antivirüs programları tam bir Internet Security (IS) programı gibi tam kapasite güvenlik sağlamasa bile sizi ücretsiz olarak birçok zararlıdan kurtacak seçenekler sunmaktadır. Avast, AVG, Avira, Bitdefender ve Panda’nın sunduğu ücretsiz hizmetler genellikle temel antivirüs ve anti-malware koruması sunar; böylece, verilerinizi kaybedebilecek ve çok fazla veri alabilecek tehditleri PC’nizden uzak tutmak için iyi bir şansınız olacaktır. Bu yazımızda sizlere bilgisayarınıza yükleyebileceğiniz iyi ve ücretsiz antivirüs programlarından birkaçını sunacağız.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------                                                   AVG AntiVirus FREE 2019
AVG firmasına ait ücretsiz antivirüs programı SE Labs tarafından Ekim-Aralık 2016’daki testlerde yüzde 93’lük genel bir derece ile AA (en yüksek AAA) ödülünü aldı. Bilgisayara karşı yapılan saldırılardan birkaç kez tehlikeyi savuşturamazada genel olarak tüm web tabanlı saldırılarına karşı sistemi korudu. Daha öncede başarılı olduğu testlerden sonra ücretsiz bir yazılıma göre ortalama bir başarının üstünde başarı sağlayarak tercih edilebilecek programlar arasındaki yerini almış oldu. AVG’nin ücretsiz programı sayesinde mailerinizi spam ve mail yoluyla karşılaşabileceğiniz sorunlara karşıda başarıyla koruyabilirsiniz. Türkçe dil desteği mevcuttur. AVG AntiVirus 2019 indirmek için butona tıklayınız.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------                                                      Avira Free Antivirus 2019
Avira’nın ücretsiz antivirüs programı yaklaşık 4MB’lık bir dosya yükleme yazılımı ile sisteminize gerekli dosyaları indirerek kurulumu gerçekleştiriyor. Arayüz iyi tasarlanmış ve kolay kullanıma sahip en son sürümü üzerinde internet tarayıcının araç çubuğuna birkaç yeni özellik ekliyor. Bu sayede bir web sitesi güvenlik danışmanı ve reklam şirketlerinin çevrimiçi sizi izlemesini engelleme seçeneğine sahip olabiliyorsunuz. Dosya taramalarını zamanlayarak belli aralıklarla sisteminizi taramanız mümkün. Avira, Internet Security programlarının ücretli olmasına karşı bile ücretsiz versiyonunda iyi işler çıkarıyor. Türkçe dil desteği mevcuttur. Avira Free Antivirus 2019 indirmek için bağlantıya tıklayınız.

                                    


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------                              Bitdefender Antivirus Free Edition 2019

Bitdefender ücretsiz versiyonunda güvenlik paketi içerisindeki iyi dereceler almış ücretli versiyonda kullandığı aynı virüs algılama motorunu kullanıyor. Birçok testte kötü amaçlı yazılımları başarıyla engelledi. SE Labs’un yaptığı testlerde ise sisteme yapılan saldırılara karşı yüzde 73’lük bir puanda sıralamadaki yerini aldı. Bitdefender kullanımı kolaydır, sistem için hafiftir ve genel olarak bilgisayarlarınız için iyi koruma sağlar. Türkçe dil desteği mevcut ancak 30 günlük deneme süresi sonunda satın almanızı isteyecektir. Bitdefender Antivirus Free Edition 2019 indirmek için butona tıklayınız.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                            Microsoft Security Essentials 2019

 Windows 10 ve 8 sürümleri ile bilgisayarlarımıza yerleşik olarak yüklü gelen Windows 7’ye ise sonradan yüklenebilen Microsoft Security Essentials ücretsiz zararlı yazılımlara karşı koruma programları içinde ki yerini almış durumda. Temel antivirüs koruması özelliği sunan Microsoft Security Essentials yazılımı Windows Defender’e göre ekstra olarak rootkitlere ve Bootkit’lere karşı daha iyi koruma sağlamaktadır. SE Labs testlerine göre yüzde 91 puan alan yazılım AVG ve Avast’ın hemen gerisinden gelerek ücretsiz antivirüs koruması olarak listedeki yerini alıyor. Sistem üzerinde yerleşik olarak gelsede tekrardan yüklemek ya da güncellemek adına alttaki linklerden indirebilirsiniz. Microsoft Security Essentials 2019 indirmek için sisteminize uygun butona tıklayınız.

Not: Yazılımların tümü resmi siteleri üzerinden paylaşılmakta ve son sürümlerinin olmasına özen gösterilmektedir. Antivirüs yüklerken resmi kaynakların varlığı bu antivirüs programlarının sahte kopyalarından korunmak adına büyük önem teşkil etmektedir.

Benzer Konular
Sonraki
« Sonraki Konu
Önceki Konu
Önceki Konu »