PUBG’nin Playstation 4’e Çıkışı Yakın Görünüyor

Ä°lgili resim

Microsoft, X018 kapsamında yaptığı duyurularda PUBG'ye önemli bir yer ayırmıştı. 
PUBG'nin Game Pass'e dahil olacağı haberi şüphesiz Xbox sahiplerini sevindiren bir haber oldu. Xbox, böylece battle royale oyunlarında önemli bir adım atmış oldu rakibine karşı. Ama bu durum uzun sürmeyecek, PUBG'nin konsol cephesinde Xbox'a özel (exclusive) oyun olma özelliği yakın bir dönemde sona erecek gibi görünüyor. 
Bu konudaki iddialar bir süredir dile getiriliyordu. Fakat yeni bir gelişme söz konusu. Amazon, PS4 için PUBG'yi satış listesine eklemiş, satış tarihi ise 8 Aralık olarak girilmiş görünüyor. Bu bilgiye göre, bir aydan kısa bir süre içerisinde Playstation 4 sahipleri de PUBG'yi konsollarında deneyimleme şansına sahip olacaklar.
Bu tarih, Game Awards etkinliğine işaret eden bir tarih. Game Awards sırasında oyunlar ile ilgili duyuruların yapılmasında çok şaşılacak bir durum yok. Bu konuda bir duyuru yapılması da gayet makul. Ancak buradaki mesele, böyle bir durumda Bluehole ile Microsoft arasında PUBG'nin 1 yıl boyunca Xbox'a özel bir oyun olmasına dair anlaşma sağlandığı yönündeki iddiaların boşa çıkacak olması. PUBG'nin Xbox versiyonu 4 Eylül'de çıkışını yapmıştı. Üzerinden sadece 3 ay geçtikten sonra Playstation 4 için de gelecek olması, konsol cephesindeki rekabetin bu alanda da kaldığı yerden devam edeceği şeklinde yorumlanabilir. 
  • PUBG ve PES 2019 Bu Hafta Sonunda Xbox’ta Bedava Oynanabilecek
  • Yoksa PUBG PlayStation 4'e Mi Geliyor?
Bakalım ilerleyen günlerde ne gibi haberler alacağız bu konularla ilgili olarak. Ne dersiniz, bir kaç ay sonra da "PUBG Switch'de" haberleri yapılır mı?

Benzer Konular
Sonraki
« Sonraki Konu
Önceki Konu
Önceki Konu »